Rekreativna teniska liga TK TOPACO

 • MUŠKA REKREATIVNA TENISKA LIGA

  Muška rekreativna teniska liga TK Topaco je počela sa radom u oktobru 2016. sa ciljem da se promoviše rekreativni tenis u Beogradu. Na ideju za pokretanje Lige došli smo tako što nam se javljao značajan broj klijenata, koji nisu mogli da nađu stalnog partnera za igru.
  Tako smo došli na ideju da osmislimo sistem takmičenja gde će svaki igrač dobiti priliku da igra u grupi od 10 igrača, prema rasporedu i intenzitetu koji upravo njemu odgovara.
  U okviru takmičenju administrator lige ažurno objavljuje tabele sa brojem odigranih mečeva, dobijenih i izgubljenih gemova, brojem poena itd, što nam budi takmičarski duh i dodatno nas motiviše da budemo aktivni.
  Pored toga, svaki ligaš je u mogućnosti da preko Topaco baze podataka, bude u potencijalnom kontaktu sa stotinak rekreativnih igrača, različitih nivoa kvaliteta igre i da kada želi, van redovnog ligaškog takmičenja, zakaže neki dodatani meč, on uvek ima na raspolaganju nekog slobodnog teniskog partnera!
Ligaško takmičenje se odvija u dve sezone( 6 meseci), letnja 15.04-14.10 i zimska od 15.10-15.04 naredne godine, svaki u po tri dvomesečna ciklusa. Na kraju svakog ciklusa prvoplasirani dobijaju medalje, a organizator dodeljuje pehar za pobednika čitave letnje/zimske sezone rekreativne lige. Liga trenutno broji više od 70 -tak članova grupa koji su uključeni u ovaj program, i svakim danom se ovaj broj povećava, jer su naši zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka. Teniska rekreativna liga se igra u čak 6 nivoa kvaliteta teniskog znanja, što omogućuje da se u nju uključe igrači od početnog nivoa, pa sve do najkvalitetnijih rekreativnih igrača. Dakle Liga je tako koncipirana da svaki igrač bez obzira na trenutni nivo kvaliteta njegove igre, može da pronađe grupu u kojoj će biti ravnopravan partner.
 • ŽENSKA REKREATIVNA TENISKA LIGA

  Po ugledu na mušku rekreativnu ligu TK Topaco, koja na naše veliko zadovoljstvo uspešno funkcioniše već treću godinu, oformili smo i prvu grupu od 10 dama koje igraju u Ženskoj rekreativnoj teniskoj ligi TK Topaco.
  Ženska rekreativna teniska liga, počela je sa svojom aktivnošću leta 2018.g. kada se grupa igračica koje su prošle program Tenis Expres ili provele određeno vreme u individualnom radu sa trenerima pokazale interesovanje da međusobno „odmere snage“ u ženskoj grupi rekreativne lige TK Topaco.

  Pravila ženske rekreativne lige TK Topaco leto
 • TENISKA MINI LIGA

  Mini liga je novi projekat TK Topaco, koji je nastao kao plod želje Kluba da našim malim takmičarima i rekreativcima koji treniraju i takmiče se prema programu ITF Tennis 10s, na crvenom, narandžastom i zelenom nivou( pročitati više u odeljku teniska škola TK Topaco), omogućimo da pored treninga i redovnih periodičnih turnira, imaju mogućnost da svake nedelje odigraju i neki takmičarski meč.
  Teniska mini liga je otvorena i za male igrače iz drugih klubova, kako bi i oni imali mogućnost da pored turnira, imaju mogućnost da svake nedelje poboljšaju svoju formu i odigraju i neki takmičarski meč sa nekim od najbolje rangiranih takmičara uzrasta do 12 godina.

  Pravila rekreativne mini teniske lige TK Topaco leto

FAQ