Rekreativna teniska liga TK TOPACO

  • REKREATIVNA TENISKA LIGA

    Rekreativna teniska liga TK Topaco je počela sa radom u oktobru 2016. sa ciljem da se promoviše rekreativni tenis u Beogradu. Na ideju za pokretanje Lige došli smo tako što nam se javljao značajan broj klijenata, koji nisu mogli da nađu stalnog partnera za igru.
    Tako smo došli na ideju da osmislimo sistem takmičenja gde će svaki igrač dobiti priliku da igra u grupi od 10 igrača, prema rasporedu i intenzitetu koji upravo njemu odgovara.
    U okviru takmičenju administrator lige ažurno objavljuje tabele sa brojem odigranih mečeva, dobijenih i izgubljenih gemova, brojem poena itd, što nam budi takmičarski duh i dodatno nas motiviše da budemo aktivni. U našoj ligi učestvuju i žene i muškarci na svim nivoima.
    Pored toga, svaki ligaš je u mogućnosti da preko Topaco baze podataka, bude u potencijalnom kontaktu sa stotinak rekreativnih igrača, različitih nivoa kvaliteta igre i da kada želi, van redovnog ligaškog takmičenja, zakaže neki dodatani meč, on uvek ima na raspolaganju nekog slobodnog teniskog partnera!
Ligaško takmičenje se odvija u dve sezone( 6 meseci), letnja 15.04-14.10 i zimska od 15.10-15.04 naredne godine, svaki u po tri dvomesečna ciklusa. Na kraju svakog ciklusa prvoplasirani dobijaju medalje, a organizator dodeljuje pehar za pobednika čitave letnje/zimske sezone rekreativne lige. Liga trenutno broji više od 70 -tak članova grupa koji su uključeni u ovaj program, i svakim danom se ovaj broj povećava, jer su naši zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka. Teniska rekreativna liga se igra u čak 7 nivoa kvaliteta teniskog znanja, što omogućuje da se u nju uključe igrači od početnog nivoa, pa sve do najkvalitetnijih rekreativnih igrača. Dakle Liga je tako koncipirana da svaki igrač bez obzira na trenutni nivo kvaliteta njegove igre, može da pronađe grupu u kojoj će biti ravnopravan partner.

FAQ