TRENERI

TRENERI TK TOPACO

Naši treneri su licencirani i imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom.

Ono što karakteriše naše trenere je izuzetna posvećenost i pojedinačan pristup u radu sa polaznicima, kao i kreativnost, odgovornost i smirenost. Treneri razumeju način na koji deca najbolje uče i znaju kako da naprave najbolje okruženje za dete, kako na terenu, tako i van njega.
Svake nedelje se organizuje sastanak Tima teniskih trenera TK Topaco, na kojima se analizira napredak i pravi plan za naredni period za svako pojedinačno dete, o čemu roditelji dobijaju periodične izveštaje.
Svake nedelje je izdvojen poseban termin gde roditelji mogu da dođu i razgovaraju sa trenerima o napretku dece, daljim planovima i obrate se za sva pitanja.
 • Nikola Obradović

  Teniski trener TK TOPACO

  Obrazovanje: Visoka sportska i zdravstvena škola – smer Sportski trener - tenisa Licence:
  • PTR (Međunarodna teniska licenca)
  • C licenca, Teniski savez Srbije
  • D licenca, Teniski savez Srbije
  • Licencirani teniski sudija - B licenca, Teniski savez Srbije

  Nikola poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima. Nikola je posvećen trener i pun entuzijazma, u šta ćete se uveriti već na prvom susretu- treningu. Deca sa kojima od prvih teniskih koraka radi trener Nikola Obradović, postaju sjajni igrači i ostvaruju dobre rezultate na teniskim takmičenjima.
 • Katarina Radojlović

  Teniski trener TK TOPACO, koordinator škole tenisa

  Licence:
  • C licenca, Teniski savez Srbije
  • D licenca, Teniski savez Srbije

  Tenisom se bavi od svoje 5 godine. Uspešno se takmičila u juniorskim konkurencijama. Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima i u organizaciji škole tenisa. Katarina je jako predana poslu, brzo ostvaruje izuzetnu komunikaciju sa malim igračem, što u kratkom roku daje vidljive rezultate, pa tako deca sa kojima od teniskih početaka radi trener Katarina Radojlović, postaju odlični igrači i ostvaruju zapažene rezultate na turnirima.
 • Miloš Grubor

  Teniski i kondicioni trener TK TOPACO

  Obrazovanje: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje - smer: Kondicija Licence:
  • PTR (Međunarodna teniska licenca)
  • C licenca, Teniski savez Srbije
  • D licenca, Teniski savez Srbije

  Ostvario je zapažene uspehe kao takmičar u konkurenciji od 9 do 18 godina. Miloš je trener sa visokim nivoom trenerskog znanja, a karakerišu ga posvećenost u radu i izuzetna komunikativnost sa igračem, kako na terenu tako i van njega, što za rezultat daje da igrač u atmosferi gde je potpuno relaksiran (u pozitivnom, radnom smislu reči), daje svoj maksimum, kako u svakodnevnom radu, tako i na mečevima.
 • Aleksandar Stojanović

  Personalni trener Fitnes klub TOPACO

  Obrazovanje: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, smer rekreacija.
  Iskustvo: Pre trenerskog posla aktivno se bavio sportom – karateom 8 godina. Višegodišnje iskustvo u bavljenju trenerskim poslom u svojstvu personalnog trenera, trenera za namenski vođene treninge i koordinator u osmišljavanju fitnes programa u Fitnes klubu i školi sporta.
  Profesionalni fokus na programe: za klijente koji žele da poboljšaju funkcionalnost svog tela, pokretljivost, mobilnost, stabilnost, redukuju telesnu masu sa ciljem smanjenja masne komponente i povećanja mišićne mase, korekcija i prevencija posturalnog statusa i telesnih deformiteta kod dece i odraslih, kao i rad sa rekreativcima i profesionalnim sportistima.
  Profesionalne i lične osobine: Aleksandar ostvaruje odličnu komunikaciju sa klijentima, odgovoran je, sistematičan, pozitivan, maksimalno fokusiran kada je reč o poslu, potpuno posvećen klijentima i uvek tu kao podrška.