Letnji teniski kamp

 • LETNJI TENISKI KAMP

  U Teniskom klubu TOPACO u Starom Košutnjaku u Beogradu održava se Letnji dečiji teniski kamp

  Svi polaznici kampa biće testirani nekoliko dana pre, kako bi se do početka ove teniske avanture napravio detaljan izveštaj o svakom igraču. Treneri će analizirati koje su to stvari na kojima će se najviše raditi sa svakim igračem, šta treba popraviti, unaprediti u igri malog tenisera.

  25 SATI TRENINGA, EDUKATIVNE IGRE i DRUŠTVENE IGRE, IZLETI, TAKMIČENJA I TURNIR

  Svi naši kapmeri dobijaju poklon sa obeležjima kampa, medalje i diplome za Najsportistu, Najdrugara, Najveseliji kamper. Na završetku kampa biće organizovan turnir. Pobednik turnira dobija pehar i besplatnih 7 dana kampa sledeće godine.

  Broj polaznika kampa je ograničen na 12oro dece po nedelji kampa

TRENINZI

Treninzi u Topaco kampu organizovani su sa ciljem da unaprede igrača i pruže mu mogućnost da postane bolji teniser i da svoju igru podigne na još viši nivo. Radiće se na razvoji motoričkih sposobnosti, principima igranja tenisa, mentalnoj snazi, druženju i razvijanju timskog duha. U zavisnsti od spremnosti i sposobnosti deteta, prilagodićemo intenzitet i satnicu treninga (to podrazumeva manja odstupanja od predviđenog rasporeda). Predviđeno je da minimalan broj sati na terenu u vremenu trajanja kampa bude 25 sati treninga. Prednost je ukoliko deca budu raspoložena za dodatno igranje mečeva, moći će da koriste Klupske terene kad god to bude bilo moguće. Svaki član trenerskog tima biće maksimalno posvećen individualnom razvoju svakog polaznika našeg kampa.

AKTIVNOSTI VAN TERENA

Ono što naš kamp čini posebnim je raznovrsnost programa, puno druženja i van terena. Igraćemo razne edukativne igre, kao što su kvizovi znanja iz oblasti tenisa i opšte kulture, igre asocijacija prilagođene uzrastu dece... Timske igre, kao što je LOV NA BLAGO, gde našim mališanima razvijamo osećaj za prostor, orijentaciju, snalažljivost, igraćemo i ostale sportove.... Društvene igre, puzzle, diskoteka, pikado,... SVE, SVE, SAMO NE IGRICE NA TELEFONU I TABLETU! 😊 U kompleksu Teniskog kluba biće postavljen bazen za decu gde ćemo organizovati i piknik, roštiljanje, žurke...

IZLETI

U okviru 7-odnevnog kampa predviđeno je da obiđemo Zoološki vrt i Kalemegdan, da planinarimo na Avali, šetamo i vežbamo u miljakovačkoj šumi. Plan je da posetimo bar jedan Muzej (Muzej Sporta ili Muzej Nauke i tehnike – izuzetno zanimljiva postavka za decu) ili Dvorski kompleks – na Dedinju i da odemo u Bioskop. Organizovan prevoz mini busom.

SMEŠTAJ

Teniski klub Topaco se nalazi u jednom od najlepših delova Beograda neposredno ispod Kraljevskog kompleksa Belog dvora u Starom Košutnjaku. Predviđeno je da deca borave na čistom vazduhu tokom svih treninga i dnevnih aktivnosti. Novoizgrađena klupska zgrada raspolaže sa svim pratećim sadržajima, svlačionice, tuševi, fitnes studio, prodavnica teniske opreme, kafe, klima, video nadzor 24h, obezbeđenje 24h, wi-fi, LCD televizori. U sklopu našeg Kluba se nalaze i apartmani sa 14 ležaja, kupatilom, kuhinjom i velikim dnevnim boravkom.

HRANA

Naši kamperi će imati pun pansion (doručak, užina, ručak, večera).

LETNJI TENISKI KAMP

Cena obuhvata 6 noćenja na bazi punog pansiona, sve treninge i korišćenje terena i celog kompleksa kluba, prevoz mini busim na sve organizovane izlete i obilaske, dnevnice trenera.


U cenu nisu uračunate ulaznice za Zoološki vrt, Muzej i Bioskop i lični troškovi.
Predlog za dzeparac je oko 2.000 dinara


Mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja i želje, ne oklevajte da nam se obratite.
Sve informacije možete da dobijete putem telefona 0113592288, 0669218201 (i viber), putem e-mail adrese info@tktopaco.com